До старту
залишилось
sponsor
  • Партнер дистанції 21 км
  • Партнери
  • Генеральний медіапартнер
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спонсор дистанції 10км
  • Офіційний хронометрист
  • Під патронатом
  • Cпортивний партнер
  • Страховий партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер

Для ЗМІ

22.01.2018

Run Ukraine розпочинає співпрацю з брендом Suunto

Run Ukraine та фінський виробник спортивних годинників підписали 3-річну угоду про співпрацю. За її умовами, Suunto – офіційний хронометрист бігової ліги Run Ukraine Running League 2018. У цьому році в рамках ліги відбудеться шість заходів:  

“Співпраця Suunto, світового лідера у виробництві спортивних годинників, пульсометрів, компасів та устаткування для дайвінгу, та Run Ukraine, найпрофесійнішої в Україні компанії-організатора бігових подій, в рамках 6 бігових заходів протягом року – важливий крок для розвитку українського спорту. В Україні кількість людей, що займаються бігом, з кожним роком зростає, і вельми важливим стає формування культури свідомого ставлення до свого здоров’я, аби учасники забігу виходили на дистанцію із впевненістю, що їх організм зможе перенести відповідне навантаження. Suunto допоможе їм в цьому – спортивні годинники та пульсометри бренду дозволяють відслідковувати стан здоров’я, аналізувати показники прогресу і досягати кращих й кращих результатів як новачкам, так і досвідченим мультиспортсменам“, – прокоментував співпрацю Ервін Еггенс, власник Premium Sports, ексклюзивного дистриб’ютора Suunto в Україні.

Усі учасники даних заходів зможуть отримати знижку у розмірі 15%* на на спортивні годинники Suunto. Для отримання знижки необхідно оформити замовлення на сайті SUUNTO.KIEV.UA і в коментарі до нього вказати назву забігу, свій стартовий номер і час, за який плануєте здолати свою дистанцію. Термін дії акції – до 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, перший етап ліги Run Ukraine Running League 2018 –  8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon – відбудеться 22 квітня. Київський півмарафон – єдиний захід в Україні, що має престижний міжнародний статус – IAAF Bronze Label.

Довідка:

Suunto

Компанія Suunto була заснована в 1936 році мандрівником і завзятим любителем спортивного орієнтування Томасом Вохлоненом, що винайшов спосіб серійного виробництва рідинних компасів. З тих пір компанія Suunto – лідер в галузі дизайну та інновацій у виробництві найточніших у світі компасів, кращого  в світі устаткування для дайвінгу та найнадійніших спортивних годинників, створених для використання в екстремальних умовах.

Штаб-квартира та виробниче підприємство Suunto знаходяться у місті Вантаа, Фінляндія. Штат компанії налічує більше 400 співробітників по всьому світу, а ринок збуту – більше 100 країн. Suunto є дочірньою компанією корпорації Amer Sports, якій належать також бренди Salomon, Arc’teryx, Atomic, Wilson, Precor та Mavic.

Run Ukraine

Run Ukraine – організатор найбільш масштабних бігових подій України. З 2010 року компанія провела більше 30 міжнародних змаганнь для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine – організовувати спортивно-масові заходи найвищого рівня та надихати людей займатися бігом. Компанія є організатором бігової ліги “Run Ukraine Running League”, що включає у себе шість заходів у п’яти містах України. Це:

Сайт компанії: runukraine.org

*Знижка не сумується з іншими акціями