До старту
залишилось
sponsor
  • Партнер дистанції 21 км
  • Партнери
  • Генеральний медіапартнер
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спонсор дистанції 10км
  • Офіційний хронометрист
  • Під патронатом
  • Cпортивний партнер
  • Страховий партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер

Для ЗМІ

13.04.2018

Відкрито акредитацію ЗМІ на 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon!

 

Шановні журналісти!

Запрошуємо вас на 8-й міжнародний Київський півмарафон 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon, який відбудеться 22 квітня. Цього року організатор бігової події, компанія Run Ukraine, планує зібрати понад 10 тисяч любителів бігу з 50 країн.

 

Напередодні проведення київського півмарафону, 17 квітня о 15:00 в УкрІнформ відбудеться прес-конференція з представниками організатора, компанії Run Ukraine, представниками титульного спонсора компанії Нова пошта, Української біржі благодійності, ФЛАУ та КМДА.

 

20 квітня об 11:00 відбудеться прес-конференція з елітними спортсменами у готелі Radisson Blu Hotel (вул.Братська, 17-19).

Попередня акредитація ЗМІ на заходи обов’язкова за посиланням.

 

Прийом заявок триватиме до 20.04.2018 року включно. Вхід до прес-зони заходу відкривається 22 квітня о 08:00 у готелі Radisson Blu Hotel, який розташований біля зони старту та фінішу, де й відбуватиметься видача бейджів акредитації для ЗМІ.

 

Маршрут головної дистанції 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon традиційно пролягатиме в одне коло мальовничими вулицями міста. У порівнянні з минулим роком він зазнав невеликих змін. Ознайомитися з повним маршрутом можна на офіційному сайті в розділі Маршрути”.

 

Долучитися до міжнародної бігової спільноти та перевірити свої сили можуть як початківці, так і досвідчені бігуни. 22 квітня в рамках 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon відбудуться традиційні забіги на індивідуальних дистанціях: 21, 0975 км; 5 км; 2 км та естафети 1х10+1х11 та 3х5+1х6. Не обов’язково бути професійним атлетом, щоб подолати головну марафонську дистанцію. На 21,0975 км вже зареєструвалась і планує бігти телеведуча “1+1” Марічка Падалко. Зіркові учасники очікуються і на інших дистанціях. На старт дистанції 5 км вийдуть: Анастасія Каменських, Потап, Віталій Козловський, Санта Дімопулус, травесті-діва Монро, Руслан Ротань та багато інших. Повний список відомих українців на 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon буде оголошений 19.04.2018 р.

 

В рамках 8-го Київського півмарафону пройде благодійний забіг на дистанції 2 км, учасники якого збиратимуть кошти на обладнання кабінету реабілітації ДУ Інституту травматології та ортопедії НАМН України. Адже саме до цього клінічного закладу щорічно звертаються за допомогою тисячі пацієнтів (серед них і легкоатлети), які мають захворювання суглобів під назвою остеоартроз. Для повноцінної та швидкої реабілітації потрібне належне сучасне обладання, якого у ДУ Інституті травматології та ортопедії НАМН України наразі недостатньо.

 

Традиційно до 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon долучаються не тільки дорослі бігуни, а й діти. Спеціально для них підготували дитячі забіги на дистанціях: 100 м, 500 м і 1000 м. Кожен маленький фінішер отримає пам’ятну медаль та подарунки.

 

Родзинкою 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon стануть медалі. Вперше на медалях фінішерів головної дистанції буде зображений символ міста Києва; а естафетні медалі цього року виконані у вигляді сходинок, які символізують те, що для досягнення своєї мети команді потрібно здолати шлях вгору.

З програмою заходу ви можете ознайомитися за посиланням на офіційному сайті події.

 

Титульний спонсор – Нова пошта

Організатор – Run Ukraine

 

Контакти:

Оксана Модієвська

моб.тел: + 38050 243 71 50

e-mail: [email protected]

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

e-mail: [email protected]