До старту
залишилось
sponsor
  • Партнер дистанції 21 км
  • Партнери
  • Генеральний медіапартнер
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спонсор дистанції 10км
  • Офіційний хронометрист
  • Під патронатом
  • Cпортивний партнер
  • Страховий партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер

Для ЗМІ

30.11.2016

Визначені два переможці Run Ukraine Running League 2016

Компанія Run Ukraine, організатор масштабних бігових заходів в Україні, оголосила результати та імена переможців Run Ukraine Running League 2016 – єдиної в Україні біговій ліги для любителів бігу.

Цього року найшвидшими українцями серед учасників за підсумками проведених 5 забігів стали Олена Федорова і Олександр Мозговий.

Переможці з успіхом подолали дистанції кожного етапу Run Ukraine Running League 2016:

Боротьба за заповітне перше місце тривала до останнього етапу як у жінок, так і у чоловіків. Серед представниць прекрасної статі ім’я переможниці легко було передбачити ще перед стартом останнього етапу, оскільки головна суперниця Олени Федорової не вийшла на старт у Львові. Серед чоловіків визначали ім’я тріумфатора Ліги безпосередньо на трасі 1st Lviv Half Marathon 6 листопада.

Головний приз, який отримують переможці від Run Ukraine – участь в міжнародному французькому марафоні The Schneider Electric Marathon de Paris 2017, який відбудеться 9 квітня.

“За 2016 рік нам вдалося не просто створити кілька локальних міських стартів, а сформувати національний продукт, який буде гідно позиціонувати нашу країну на міжнародній біговій арені і стимулювати розвиток бігу всередині України.

У 2017 році Ліга розширить свої категорії і переможці будуть визначатися окремо в професіях. Таким чином, ми хочемо створити мотивацію займатися спортом для всіх: від домогосподарок до власників бізнесу.

У майбутньому році ми плануємо зберегти географію Ліги – у нас залишиться 5 етапів, які пройдуть в 4 містах: Києві, Дніпрі, Одесі та Львові. Кожне місто Ліги унікальне, містить свою енергетику. Ми постараємося максимально посилити цей ефект для нашого учасника.

Успішний результат завершення Ліги маємо завдяки роботі всієї команди Run Ukraine, залученню бігового ком’юніті, підтримки партнерів і міських адміністрацій, що йдуть нам назустріч і розділяють нашу позицію“, – коментує генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черницький.

Щоб гідно представити Україну в Парижі, переможці української Ліги вже активно готуються до забігу, приступивши до інтенсивних тренувань.

“Ліга – це дійсно цікаво, особливо, коли є конкуренція. Це не тільки біг і боротьба за головний приз. Для мене це і туризм, і відкриття нових міст, веселі поїздки, знайомства, емоції і, звичайно, медалі, які збираються як пазли! Беручи участь регулярно у бігових змаганнях, я зібрала колекцію скляних статуеток-нагород, яким надзвичайно радію. Сподіваюся, що 9 квітня я вийду з посмішкою на стартову лінію в Парижі і з нею ж буду фінішувати, тому що буду задоволена трасою, своїм результатом і заходом в цілому“, – розповіла Олена Федорова, фіналіст Ліги у жіночій категорії.

Лідером у чоловічій категорії став Олександр Мозговий, для якого участь в подібних бігових змаганнях – це, перш за все, можливість заявити про себе і отримати нагороду.

Run Ukraine Running League 2016 – це особливе і унікальне змагання в Україні. Це можливість відзначитися простому любителю бігу і виграти головний приз. Організація самого змагання просто бездоганна: красиві і добре продумані маршрути трас, відмінна робота волонтерського складу. Радує розмаїття на пунктах харчування і гідратації: чай, ізотоніки, вода, банани. Але все це з часом забувається, а єдине, що залишається назавжди – медаль. Вона незвичайна і відмінно виглядає індивідуально, але, закінчивши всі етапи Ліги, можна з п’яти окремих медалей зібрати одну велику красуню. Це найкраще змагання, у якому  мені довелося брати участь“, – коментує Олександр Мозговий.

%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%ba%d0%b0-800%d1%85800px

Підсумки Run Ukraine Running League 2016 цифрах

Run Ukraine Running League – це серія міжнародних бігових заходів, створених для любителів бігу різних рівнів підготовки, окрім професіоналів. У цифрах головні показники Ліги 2016 року виглядають так:

17 600 – учасників усіх заходів Ліги.

5 – проведених забігів.

4 – українських міста, вулицями яких пробігли учасники. Містами-резидентами стали: Київ, Одеса, Дніпро, Львів.

86 – історичних місць на маршрутах дистанцій в різних містах.

1840 – волонтерів, задіяних в організації заходів.

50 – країн, які взяли участь.

206 275 – кілометрів, подоланих учасниками на різних дистанціях.

2 208 922 – гривень, зібраних в рамках фандрайзинг марафонів.

14 – благодійних фондів та організацій, об’єднаних для збору благодійних коштів у рамках бігових заходів Ліги.

За 2016 рік до програми фандрайзинг марафону приєдналися: БО “Антиснід”, Український фонд допомоги, БФ “Серця майбутнього”, БФ “Таблеточки”, ВБФ “Крона”, БФ “Відкриті долоні”, МБФ “Кожен зможе”, МБФ лікаря Берсенєва У .А., ВБФ “Запорука”, ВБО “Даун Синдром”, ВБФ “Соціальне партнерство”, БФ “Happy Paw”, БФ “Коло”, БФ “Свічадо”.

Додаткова інформація про Run Ukraine Running League 2016 за посиланням http://kyivmarathon.org/run-ukraine-league-2016/

Календар подій Run Ukraine Running League 2017:

Контакти для комунікації зі ЗМІ:

Дар’я Савченко

моб.тел: + 38067 209 57 54

email: [email protected]

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]