До старту
залишилось
sponsor
  • Партнер дистанції 21 км
  • Партнери
  • Генеральний медіапартнер
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спонсор дистанції 10км
  • Офіційний хронометрист
  • Під патронатом
  • Cпортивний партнер
  • Страховий партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер

Для ЗМІ

29.11.2019

Бігова Ліга Run Ukraine стає Лігою українських мейджорів!

 

Бігова Ліга від Run Ukraine у сезоні 2020 року перетвориться на Ukrainian Majors Running League – Лігу українських мейджорів. Також у новому сезоні учасники Ліги отримають додаткові стимули пробігти усі бігові заходи у різних містах України. Що саме зміниться у 2020 році – читайте в матеріалі.

 

Назва

Ukrainian Majors Running League, або Ліга українських мейджорів – саме так відтепер називатиметься Бігова Ліга від Run Ukraine, яка об’єднує ряд півмарафонів у різних містах України та Київський марафон.

Це наймасштабніші бігові заходи України з високим рівнем організації, де 100% трас основних дистанцій проходять українську або міжнародну сертифікацію. Це безпрецедентно для України: за словами професійного вимірювача трас Юрія Кострицького, у 2019 році лише 4 з 10 марафонів та 11 з 39 півмарафонських дистанцій були точно виміряні. 

Назва “українські мейджори” з’явилася за аналогією з “Великою Шісткою” мейджорів – найпрестижніших та наймасовіших марафонів світу, які нерідко стають глобальною ціллю для багатьох бігунів: Берліна, Бостона, Лондона, Нью-Йорка, Токіо та Чикаго. Одним з перших старти Run Ukraine так почав називати журналіст та телеведучий Слава Варда, і згодом назва “українські мейджори” пішла в маси.

 

Категорії та призи

На відміну від попередніх років, цьогорічна Ліга орієнтована не лише на любителів, але й на професіоналів. Якщо раніше бігуни-професіонали та спортивна еліта не потрапляли до рейтингів Ліги, у сезоні 2020 року вони також зможуть поборотися за перемогу, пробігши всі етапи Ukrainian Majors Running League.

У новому сезоні бігуни не лише встановлюватимуть personal best на трасах забігів у різних містах України – також вони накопичуватимуть бали за підсумками кожного заходу, а наприкінці сезону зможуть поборотися за призи у семи різних класифікаціях:

Кількість балів, які здобуватимуться за підсумками кожного етапу, залежатиме від дистанції, яку подолає бігун, часу, який знадобився йому для подолання цієї дистанції, та місця у загальному рейтингу. 

Пізніше будуть анонсовані призові для переможців Ліги.  

 

Медаль фінішера Ліги

У сезоні 2020 року для бігунів буде додатковий стимул пробігти усі заходи Ліги українських мейджорів – для 

бігунів, які фінішують на всіх забігах Ліги, Run Ukraine вже готує унікальну медаль фінішера Ukrainian Majors Running League.

 

Система кешбек

При придбанні реєстрації на будь-який з забігів Ліги в особистому кабінеті учасника накопичуватимуться бали, які в майбутньому можна буде витратити на купівлю інших реєстрацій або сувенірної продукції Ліги (футболок, чашок, бафів, значків тощо).

Бали, накопичені у 2020 році, також можна буде спрямувати на придбання реєстрацій на забіги 2021 року, з одним маленьким “але”: у новорічну ніч 31 грудня 2020 року вони “згорять”, тож із прийняттям рішення доведеться трохи поспішити.

 

Пакетна реєстрація

І, звісно, коли відкриється реєстрація, бігуни зможуть придбати реєстрацію на всі забіги Української ліги мейджорів єдиним пакетом – зі значною знижкою.

 

Реєстрація на забіги Ukrainian Majors Running League 2020 відкриється вже 11 грудня. Не зволікай – пробіжи всі українські мейджори від Run Ukraine.

Давай #бігтиразом у 2020 рік!