До старту
залишилось
sponsor
  • Партнер дистанції 21 км
  • Партнери
  • Генеральний медіапартнер
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спонсор дистанції 10км
  • Офіційний хронометрист
  • Під патронатом
  • Cпортивний партнер
  • Страховий партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер

Новини

04.03.2019

Партнером міні-марафонської дистанції 4,2 км Run Ukraine Running League 2019 став бренд Rexona

Бренд Rexona став офіційним партнером нової бігової дистанції Mini Marathon 4,2 км у всіх заходах Run Ukraine Running League 2019.

 

«Для нас велика честь, що такий всесвітньо відомий бренд, як Rexona став офіційним партнером нової для наших заходів дистанції: Rexona Mini Marathon 4,2 км. Адже це не просто дистанція в рамках 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon, це частина спортивного свята»прокоментував генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

В заходах, які організовує Run Ukraine, змагання на міні-марафонській дистанції Rexona Mini Marathon 4,2 км будуть проводитися вперше та стануть більш доступними для всіх учасників. В рамках Київського півмарафону забіг на дану дистанцію буде проходити в парковій зоні на території ВДНГ в рамках великого сімейного свята спорту та розваг. Маршрут дозволяє учасникам пробігти зеленою зоною та подолати відстань вздовж мальовничого ландшафту. Також, 6 квітня окрім міні-марафонської дистанції будуть проходити дитячі забіги на 1 000 м, 800 м, 500 м, 200 м та 100 м.

До того ж, легендарний австралійський бренд отримав статус партнера всіх шести бігових змагань 2019 року.

 

В рамках Run Ukraine Running League 2019 відбудуться:

 

Бренд Rexona в якості партнера підтримує спортивні заходи не тільки в Україні, але й по всьому світу. Наприклад, в 2015 році компанія виступила офіційним партнером Rexona Street Run 10 km забіги якого проходили в Валенсії, Севільї, Мадриді та інших іспанських містах.

«Rexona по всьому світу підтримує прихильність та пристрасть до спорту, популяризуючи серед населення активний спосіб життя. Адже, місія бренду – заохочувати людей до щоденного руху.

Ми раді pозпочати нашу співпрацю із Run Ukraine та зробити свій внесок у покращення рівня життя та здоров’я українців» – прокоментував  генеральний директор компанії Unilever Україна Василь Бовділов.

Нагадаємо, що перший етап Run Ukraine Running League 2019 відкриває – 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon який відбудеться 6 і 7 квітня в місті Київ. Міжнародний Київський напівмарафон – єдиний в Україні захід, який має престижний міжнародний статус IAAF Bronze Label.

 

Довідка:

Rexona – торгова марка британсько-нідерландської компанії Unilever, одного із провідних світових виробників повсякденного попиту. Бренд існує на ринку України близько 20 років і є дезодорантом №1*, забезпечуючи надійний захист та свіжість споживачам.

Run Ukraine – організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів.

Місія Run Ukraine – організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати і мотивувати людей займатися бігом.

Компанія є організатором біговій ліги «Run Ukraine Running League», що включає в себе шість спортивних заходів в п’яти містах України.

*Підтверджено ТОВ «АС Нільсен Юкрейн», 2018.