До старту
залишилось
sponsor
  • Партнер дистанції 21 км
  • Партнери
  • Генеральний медіапартнер
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спонсор дистанції 10км
  • Офіційний хронометрист
  • Під патронатом
  • Cпортивний партнер
  • Страховий партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер

Новини

27.02.2019

Відбулась презентація Run Ukraine Running League 2019

 

26 лютого у столиці відбулась презентація нового бігового сезону Run Ukraine Running League 2019.

 

Цього року Ліга складається з 6 бігових заходів, у п’яти містах України. Розпочнеться серія заходів 6-7 квітня щорічним Київським півмарафоном Nova Poshta Kyiv Half Marathon. Єдиним заходом в Україні, який має престижний статус IAAF BRONZE LABEL, що є свідченням високого рівня організації та відповідності світовим стандартам. Організатори заходу, компанія Run Ukraine цього року буде виконувати вимоги для отримання IAAF SILVER LABEL.

 

Вже чотири роки існує бігова ліга Run Ukraine Running League. І за ці чотири роки наша команда доклала багато зусиль для популяризації та розвитку бігу у нашій країні, проте ми не зупиняємося на досягнутому, адже попереду ще багато роботи. Цього року ми підготували багато новинок для наших учасників: від наймолодших до професійних атлетів. Друзі, щиро дякую, що ви з нами. До зустрічі на фінішах подій Run Ukraine Running League 2019 “- прокоментував генеральний менеджер Run Ukraine Дмитро Черніцький.

 

Привітали з початком бігового сезону за допомогою відеозвернення: Пако Борао – Президент Асоціації міжнародних марафонів та пробігів (AIMS), міський голова Дніпра Борис Філатов та міський голова Львова Андрій Садовий. У цьому сезоні усі учасники бігових подій Ліги зможуть відвідати екскурсії по місту, у якому відбувається захід, абсолютно безкоштовно. Це дозволить бігунам не лише брати участь у заході, а й насолодитися краєвидами та історичними пам’ятками міста.

 

Цього року майже 40 тисяч любителів бігу з понад 50 країн світу зустрінуться на стартах у п’яти містах України. Для учасників регіональних стартів, організатор Ліги, компанія Run Ukraine доставлятиме стартові пакети “Новою поштою” заздалегідь. Окрім того, усі учасники дорослих дистанцій автоматично отримають страхування разом зі стартовим пакетом.

Окрім драйву та духу змагань, учасники Ліги відкривають для себе новий образ країни, пізнають міста та їхню історію, знаходять друзів та однодумців з різних міст світу. У кожного бігуна – свої прагнення та цілі, але існує мета, що всіх об’єднує – головний приз Run Ukraine Running League. І цього року це грошова винагорода: 20 тис. грн отримають переможці в абсолюті та 10 тис. грн на команду отримають переможці естафети та командного забігу.

 

Долучитися до змагань Run Ukraine Running League 2019 зможе кожен охочий, обравши дистанцію відповідно до свого рівня підготовки. Цього року організатори пропонують учасникам здолати наступні дистанції: 21,075 км та 42,195 км та знайому вже атлетам естафету 3х5+1х6 км Under Armour Relay. Цього року повертається дистанція у 10 км, фінішери якої отримають медалі, а замість дистанції у 5 км буде міні-марафон 4,2 км. Також з’явився командний забіг 4х21,0975 км, учасники якої разом долають півмарафон, а переможці отримають грошову винагороду. Під час ювілейного київського марафону 10th Wizz Air Kyiv City Marathon атлети, окрім вже традиційних дистанцій долатимуть естафети 3х10 +1х12 та 2х21,075 км.

 

Наймолодші учасники забігів, під час київського півмарафону та марафону бігтимуть 100м, 400м, 800м та 1500м, а під час регіональних – 100 м, 500 м та 1000 м. Участь для маленьких спортсменів цього року безкоштовна.

 

“Ми давно вже спостерігаємо за діяльність компанії Run Ukraine і ми безперечно не можемо стояти осторонь. Тому ми вирішили долучитись до вашої ініціативи, популяризації спорту та здорового способу життя. Ми намагатимемося зробити все можливе  учні та студенти бігали, ставали міцнішими та здоровими. Саме тому саме сьогодні ми підписали меморандум про співпрацю“ – зазначив заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба.

 

Вперше в Україні відбудеться престижний міжнародний старт – Чемпіонат Балканських Країн з легкої атлетики. Він проходитиме 7 квітня в рамках Київського півмарафону 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon. Ця подія є історичною, тому що Україна отримала право вперше проводити змагання під егідою Асоціацій Балканських легкоатлетичних федерацій (АБАФ), адже лише рік тому увійшла до її складу.

 

 

“Я пам’ятаю, як проходив перший Київський марафон 10 років тому, тоді участь у ньому приймали близько 260 учасників, через рік з’явився Київський півмарафон, а вже зараз ці події міжнародного масштабу, на яку приїжджають тисячі учасників з різних куточків країни та світу. Зі свого боку звертаюсь до всіх учасників, заздалегідь пройдіть медичне обстеження задля того, аби насолодитись участю у події та стати частиною спортивного свята” – відзначив президент Федерації легкої атлетики м. Києва Віктор Грінюк.

 

Цьому року фінішери головних дистанцій отримають медалі з оновленим дизайном, який базується на зображенні головного символу міста.

 

Генеральний спортивний партнер: Under Armour

Титульний партнер дистанції: Rexona

Організатор: Run Ukraine