• Партнер дитячих стартів
  • Офіційний партнер
  • Партнер дистанції 5 км
  • Партнер дистанції 21 км
  • Партнери
  • Генеральний медіапартнер
  • Офіційний автомобільний партнер
  • Генеральний партнер
  • Спонсор дистанції 10км
  • Офіційний хронометрист
  • Під патронатом
  • Cпортивний партнер
  • Страховий партнер
  • Організатор
  • Офіційний водний партнер
  • Офіційний партнер

Для ЗМІ

27.11.2018

Відкрито реєстрацію на міжнародний київський півмарафон 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon 2019!

 

07 квітня у Києві відбудеться 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon – дев’ятий за ліком міжнародний Київський півмарафон, який став традицією для міста та його мешканців. 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathonєдиний захід в  Україні, що має статус Бронзового лейблу від світової організації IAAF – міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

Наразі відкрито реєстрацію на дистанцію 21, 0975 км. Усі учасники дорослих дистанцій автоматично отримають страхування разом зі стартовим пакетом.

 

Цього року захід відбуватиметься протягом двох днів: 06 квітня проходитимуть дитячі забіги, а наступного дня змагання вже для дорослих спортсменів.

Змін зазнали також дистанції в рамках 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon: у програму повертається  дистанція у 10 км, кожен фінішер якої отримає медаль, замість дистанції у 5 км буде дистанція 4.2 км, а також командний забіг 4 х 21 км, призери якого отримають грошову винагороду. Натомість організатори подїі, компанія Run Ukraine відмовилась від дистанції 2 км, 5 км та естафети 2 х 10 км. Естафета 4х5 км залишиться без змін.

 

Призовий фонд 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon значно збільшиться у порівнянні з цьогорічним. Цього року він складає 703 000 гривень, що на майже на 470 000 гривень більше за попередній. Переможці головної дистанції отримають 2 000 євро, за друге – 1500 євро, за третє – 1000 євро, за четверте – 750 євро та 500 євро за п’яте місце, якщо атлет встановить рекорд траси, то він додатково матиме ще 1000 євро. Українські атлети також зможуть позмагатися між собою за рекорд траси, адже переможець здобуде 5 000 гривень. Збільшаться призові також серед вікових категорій: переможці отримають по 1500 гривень, за друге і третє – 1000 і 800 гривень.

 

Вперше в рамках рамках 9th Nova Poshta Kyiv Half Marathon буде проходити «Відкритий кубок» для бігунів-українців з окремим призовим фондом: за перше місце – 500 євро, за друге – 300 євро, за третє – 200 євро, четверте і п’яте – 100 та 50 євро.

 

Участь у біговому заході доступна як для любителів, так і для професійних бігунів. Організатори наголошують на важливості завчасної підготовки до забігу та рекомендують вже розпочинати тренування тим, хто планує вперше пробігти півмарафон.

 

Маршрут півмарафону буде пролягати мальовничими вулицями міста, об’єднуючи історичну частину міста з урбаністичною та парковою зоною Труханового острова. Старт і фініш – на Контрактовій площі. Учасники бігтимуть від площі по колу уздовж Набережного шосе, по Гаванському мосту, на Набережно-Рибальській вулиці, через Дніпро по Північному мосту.

 

Довідка про Nova Poshta Kyiv Half Marathon:

Київський міжнародний півмарафон Nova Poshta Kyiv Half Marathon вперше був проведений у 2011 році, а вже у 2015 році став повноправним членом Асоціації міжнародних марафонів (AIMS). Окрім того, захід пройшов сертифікацію Європейської асоціації легкої атлетики і отримав найвищу оцінку якості – «5 зірок».

Nova Poshta Kyiv Half Marathon – це перший етап бігової ліги Run Ukraine Running League 2019, що об’єднує шість бігових змагань у п’яти містах України: Києві, Дніпрі, Одесі, Львові та Запоріжжі. Ліга орієнтована на любителів бігу, серед яких по завершенню останнього етапу визначать переможців серед чоловіків та жінок.

 

Реєстрація на офіційному сайті заходу http://kyivhalfmarathon.org/

Титульний спонсор – Нова пошта

Організатор – Run Ukraine

 

Для ЗМІ:

Реліз укр.: https://goo.gl/Rh5T2i

Реліз рос.: https://goo.gl/CP8si9

 

Контакти:

Оксана Модієвська

моб.тел: +380 50 243 71 50

email: [email protected]

Вікторія Веремієнко

моб.тел: +380 67 995 27 67

email: [email protected]